Jouw medewerkers zijn mega ambitieus. Jij faciliteert dit maar al te graag op de werkvloer. Maar jij weet ook dat het heel belangrijk is om warme en zinvolle verbindingen te creëren tussen je personeel. Even ontspannen en genieten. Alle dagelijkse zaken even loslaten, zodat er volgende week weer nieuwe energie en inspiratie kan ontstaan. Jij wil je personeel daarom graag op een leuke manier verrassen in de vorm van een event! 


Werk, ontmoet plezier!

De stijlvolste personeelsfeesten

Je bent aan het denken aan: 

Personeelsfeest/themafeest
Kerst- of nieuwjaarsborrel
Zomerbarbecue
Bedankje en beloningen
Bedrijfsuitjes 
Incentives
Retreat/workation 
Zwangerschapsverlof inluiden 
Teambuilding
Jubileumviering
Of een hele andere reden! 

Personeels events met karakter

Wat je ook wil organiseren, Event&Stijl creëert geweldige evenementen voor jouw personeel zodat de band tussen jou en jouw bedrijf nog waardevoller wordt. We nemen de organisatie volledig uit handen. Zo kan jij genieten van jouw favoriete drankje en heb je echt even de tijd om op een informele manier met je personeel te verbinden. 

Onze evenementen zijn een echte beleving: verbindend, gedenkwaardig, sprankelend, warmtevol maar vooral ook heel gezellig! 

Jouw personeelsfeest!

Wij verzorgen en ontzorgen! 

Waar we allemaal bij kunnen ondersteunen:

Concept
ontwikkeling

Event coördinatie en planning 
 

Styling

Gasten management

Locatie coördinatie 

Food

 Entertainment

En alles waarbij we jou volledig kunnen ontlasten! 

Als je rond kijkt zie je alle geweldige mensen die jij om je heen hebt verzameld die genieten van een geweldig feest of uitje en denkt alleen maar... Wauw… Wat ben ik gezegend! (en neemt ondertussen een slok bier of champagne)….

Beeld je even in... 

Maar we snappen ook dat het wat moet opleveren toch? Behalve dankbare medewerkers, levert het organiseren van events voor je personeel nog veel meer op en dat is verbindingen tussen collega’s, jouw merk en het bedrijf. Dit zorgt weer voor nieuwe motivatie en betere samenwerkingen. Dit is een mooi resultaat van een ervaring die je samen deelt toch!?

Wil jij dit ook realiseren? Laten we samen een event organiseren. 


Read more

Wat is het resultaat?

- Henk, Champi'mer

Corine is in staat gebleken met het drie dagen durende openingsevent van onze fabriek vele duizenden mensen te verassen in een ambiance die telkens ongelooflijk passend was voor de beoogde doelgroep.
Of dit nu de mensen uit de omgeving betrof op de open dag, de lokale ondernemers op het business event, het sterren diner met onze internationale klanten dan wel het knallende personeelsfeest….
Nog wekelijks wordt de herinnering aangehaald vanuit de meest verrassende hoeken soms. Ik zeg tijd voor de herhaling 

- Kees van Dijk, Bakertilly

CORINE HEEFT MEERDERE NIEUWJAAREVENTS VOOR BAKER TILLY NIJMEGEN FANTASTISCH GEORGANISEERD. OUT OF THE BOX DENKEN, GASTEN VERRASSEN EN MEER LEVEREN DAN JE VERWACHT IS HET HANDELSMERK VAN CORINE. ALTIJD EEN FEEST DUS! 

- Lisa van Asseldonk, Creatief consultant

"Corine heeft ons event tot in de puntjes verzorgd. Geen detail werd vergeten!"

Reviews:

Wat ze zeggen: