Interieur

Bruiloften

Zakelijk

Ons werk!

We zijn natuurlijk altijd trots op het resultaat. Dit delen we graag met je! Wil je hier nou ook tussen komen te staan? Neem dan contact op. We gaan graag voor je aan de slag! 

Ik wil mijn eigen event!

- Kees van Dijk, Bakertilly

CORINE HEEFT MEERDERE NIEUWJAAREVENTS VOOR BAKER TILLY NIJMEGEN FANTASTISCH GEORGANISEERD. OUT OF THE BOX DENKEN, GASTEN VERRASSEN EN MEER LEVEREN DAN JE VERWACHT IS HET HANDELSMERK VAN CORINE. ALTIJD EEN FEEST DUS! 

- Lisa van Asseldonk, Creatief consultant

"Corine heeft ons event tot in de puntjes verzorgd. Geen detail werd vergeten! Ze weet van mijn chaos ideeën een samenhangend geheel te maken."

- Monique Kroes, De IJsboektoek

"Van schoenmakerij tot hippe ijssalon in hartje Kesteren. Vol trots ontvang ik nog dagelijks bijzondere complimenten over de inrichting en kleurkeuze van mijn nieuwe horecazaak “De IJsboetiek”. Een zeer geslaagde metamorfose. Het complete vakkundige stijladvies van “Seizoen & Stijl” heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Corine is een inspirerende en enthousiaste vakvrouw! Echt een aanrader! "

- Henk, Algemeen directeur
Champi'mer

Corine is in staat gebleken met het drie dagen durende openingsevent van onze fabriek vele duizenden mensen te verassen in een ambiance die telkens ongelooflijk passend was voor de beoogde doelgroep.
Of dit nu de mensen uit de omgeving betrof op de open dag, de lokale ondernemers op het business event, het sterren diner met onze internationale klanten dan wel het knallende personeelsfeest….
Nog wekelijks wordt de herinnering aangehaald vanuit de meest verrassende hoeken soms. Ik zeg tijd voor de herhaling 

Reviews:

Wat ze zeggen: