De belangrijkste momenten in je leven wil je natuurlijk delen met familie, vrienden en naasten. Deze herinneringen wil je natuurlijk nooit meer vergeten. Maar je wil dit niet zomaar vieren. Je wil een uniek en stijlvol feest. Eentje waar je gasten hun ogen uit kunnen kijken. 

Tijdens events creëren wij een ontspannen sfeer waar je als gast kunt uitkijken naar een avond vol entertainment. In elke hoek staat je iets te wachten. Zelfs het eten is niet zomaar een lopend buffet of wordt opgediend, maar hier denk ik ook graag in mee om het Wauw-Effect te creëren. Mijn feesten zijn tot in de details bedacht en georganiseerd. Het gaat verder dan de mooie plaatjes op Pinterest. Het is net even dat extra!

En het allermooiste hiervan is. Jij hoeft helemaal niks te doen! Ik neem alles uit handen!

De Stijlvolste feesten in jouw leven 

Styling en planning life events

Wat kunnen we allemaal voor je organiseren:

Bruiloft 
Babyshower 
Verjaardag
Gender reveal
Jubileumviering
Of een ander geweldig moment om te vieren. 

particuliere events met karakter

Aan deze momenten hebben wij ons hart verloren, het organiseren van de mooiste tastbare herinneringen. Event&Stijl organiseert nog steeds met plezier particuliere feesten en partijen. We zijn jouw linker- en rechterhand en nemen de verantwoordelijkheid voor de aankleding en invulling van je event. Vertrouw ons de uitdaging toe om jouw persoonlijke wensen door te voeren in de styling van jullie bruiloft, babyshower, gender reveal of jubileum.

Event&Stijl daagt je uit om een verrassende ambiance te kiezen die zonder meer zorgt voor een onvergetelijk voorkomen. Kies voor unieke eyecatchers en bijzondere leveranciers. Wij mixen stijlen en sferen en smelten dit samen tot een event waar nog veel over nagepraat zal worden.

Onze feesten zijn een echte beleving: verbindend, gedenkwaardig, sprankelend, warmtevol maar vooral ook heel gezellig! 

Jouw feest!

Wij organiseren en stylen! 

Yes kom maar op!

Waar we allemaal bij kunnen ondersteunen:

Concept
ontwikkeling

Event coördinatie en planning 
 

Styling

Gasten management

Locatie coördinatie 

Food

 Entertainment

En alles waarbij we jou volledig kunnen ontlasten! 

Als je rond kijkt zie je alle geweldige mensen die jij om je heen hebt verzameld die genieten van een geweldig feest of uitje en denkt alleen maar... Wauw… Wat ben ik gezegend! (en neemt ondertussen een slok champagne)….

Laat die champagne maar knallen! 

- Marten en Marjolein

Het was echt fantastisch. Je hebt het zó goed gedaan, de styling en organisatie. Alles klopte en we hebben echt zo genoten! En nog steeds! Een heeeeeeeeeeeele dikke dikke dankjewel voor jou en echt, nogmaals, fantastisch gedaan! 

- Annemarie

"Corine was een enorm creatieve bron bij de organisatie van onze bruiloft. Ze hielp ons mee bij de styling van de locatie, maar dacht ook goed na over de sfeer die we neer wilden zetten en kwam met leuke extra ideeën voor tijdens het programma. Aan de hand van ons moodboard ging Corine aan de slag. Ze wist onze ideeën erg goed uit te voeren, waarbij ze ook nadacht over hoe alles zou verlopen en met fijne punten kwam waar we rekening mee konden houden bij het draaiboek. Uiteindelijk deed ze dus veel meer dan alleen de styling, wat heel fijn was."

- Jelle

 We zijn heel erg blij met alles wat Corine voor ons heeft gedaan en bij een volgend feestje zouden we haar zeker weer vragen!

Reviews:

Wat ze zeggen: