Jij wil echt connecten met je klanten. Ik hoef jou niet te vertellen dat onvergetelijke ervaringen bijdragen aan een betere connectie met jou en je bedrijf. En jij weet ook dat die connectie bijdraagt aan het succes dat jij hebt met jouw bedrijf. Dit succes deel je graag met je klanten. Of het nu gaat om een nieuwe productlancering, een open dag of een relatie-event, jij wil dat dit onvergetelijk wordt. Jij wil hier echt kunnen connecten met die klant om een warme verbinding aan te gaan. Je klanten zijn immers net zo belangrijk voor je als je vrienden! 

Events met een connectie!

De stijlvolste events voor je klanten

Daarom overweeg je een van de volgende events te gaan organiseren:

Bedrijfspresentatie
Open dag 
Productlancering
Eventmarketing 
Opening nieuw pand
Incentive (event om relaties of medewerkers te bedanken)
Expositie
Workation 
Festival
Jubileumviering
Of iets heel anders


zakelijke events met karakter

Event&Stijl creëert geweldige evenementen voor jouw klanten zodat de band tussen jou en jouw bedrijf nog waardevoller wordt. We nemen de organisatie volledig uit handen. Zodat jij kan genieten van jouw favoriete drankje en echt even de tijd hebt om op een informele manier met je klant te verbinden

Onze evenementen zijn een echte beleving: verbindend, gedenkwaardig, sprankelend, warmtevol maar vooral ook heel gezellig! 

Jouw zakelijk event

Wij verzorgen en ontzorgen! 

Waar we allemaal bij kunnen ondersteunen:

Concept
ontwikkeling

Event coördinatie en planning 
 

Styling

Gasten management

Locatie coördinatie 

Food

 Entertainment

En alles waarbij we jou volledig kunnen ontlasten! 

Moet je eens voorstellen…. Dat klanten jouw aanbod en bedrijf onthouden en verkiezen boven dat van concurrenten omdat ze het jou gunnen. Omdat ze een geweldige connectie hebben met jouw merk en omdat ze die verbinding ook voelen tijdens de momenten dat ze jou in het echt ontmoeten. Op die geweldige events die jij organiseert…

Moet je eens voorstellen... 

We snoepen mogelijk wat van je marketingbudget af. Dan wil je natuurlijk wel wat meetbare resultaten. Het moet ook wat opleveren toch? Jouw gasten gaan tevreden, wacht dit is niet het juiste woord, gelukkig naar huis. Ze kijken terug op een GEWELDIGE ervaring en een prettige herinnering. Die ze vanaf nu voor altijd associëren met jou en jouw bedrijf. Want een beleving die je samen hebt gedeeld vergeet je niet snel. En waar zie je dit terug? In je klanttevredenheid, je omzet en je klantrelaties.

Wil jij dit ook realiseren? Laten we samen een event organiseren. 

Read more

Wat is het resultaat?

- Henk, Champi'mer

Corine is in staat gebleken met het drie dagen durende openingsevent van onze fabriek vele duizenden mensen te verassen in een ambiance die telkens ongelooflijk passend was voor de beoogde doelgroep.
Of dit nu de mensen uit de omgeving betrof op de open dag, de lokale ondernemers op het business event, het sterren diner met onze internationale klanten dan wel het knallende personeelsfeest….
Nog wekelijks wordt de herinnering aangehaald vanuit de meest verrassende hoeken soms. Ik zeg tijd voor de herhaling 

- Kees van Dijk, Bakertilly

CORINE HEEFT MEERDERE NIEUWJAAREVENTS VOOR BAKER TILLY NIJMEGEN FANTASTISCH GEORGANISEERD. OUT OF THE BOX DENKEN, GASTEN VERRASSEN EN MEER LEVEREN DAN JE VERWACHT IS HET HANDELSMERK VAN CORINE. ALTIJD EEN FEEST DUS! 

- Lisa van Asseldonk, Creatief consultant

"Corine heeft ons event tot in de puntjes verzorgd. Geen detail werd vergeten!"

Reviews:

Wat ze zeggen: