Een tijdloze basis is veel waard. Dit zorgt ervoor dat je praktische ruimtes creëert die passen bij de mensen die er wonen. Maar het moet natuurlijk niet onpersoonlijk worden. Daarom voegen we unieke stijlvolle elementen toe, natuurlijk wel met een knipoog naar jou. Want trends komen en gaan. Maar je thuis moet natuurlijk wel elke dag warm aanvoelen.

Ons doel is om jou en je woonwensen zo goed mogelijk te leren kennen. Zo kunnen wij ons advies personaliseren. Je eigen woning mag persoonlijk en huiselijk zijn. Dat begint bij een prettige indeling en de juiste kleurcombinaties. Maar we gaan door tot we een mooie plek hebben gevonden voor die eyecatchers in je interieur.We zijn begonnen met een interieurwinkel en advies. Nu focussen we ons op dit moment volledig op evenementen. Maar heel af en toe maken we een uitzondering voor interieurprojecten. Dus hou je van onze stijl? Of denk je dat wij de juiste match zijn voor jouw droominterieur. Neem dan contact met ons op om de wensen te bespreken. 

Een warm interieur
met stijlvolle items

Interieurontwerp

Persoonlijk en huiselijk!

Hier word ik dus echt heel erg warm van!  Mooie natuurlijke materialen, warme kleuren en persoonlijkheid. 

Mijn stijl

I love playing with old film cameras! It's a hobby of mine.

My camera

Caption for the next thing would go right here.

Thing #2 

This is another caption for this third item right here. 

Thing #3

This area can be used for any kind of list. Get creative!

Thing #4

Your fifth must-have would go right about here. Yup, yup.

Thing #5

Onze merken:

Creëer sfeer,
elk seizoen weer!

Zoals de winter de lente wordt en de zomer de herfst, zo vinden wij dat je interieur ook ieder kwartaal een frisse verandering mag doormaken. Zo blijft thuiskomen het hoogtepunt van je dag; jouw eigen thuis die je blijft verrassen. Daar helpen wij je graag een handje bij!

  • Ieder kwartaal een frisse nieuwe indeling
  • Opgefriste Kransen, toeven, vazen en kruiken
  • De nieuwste interieuritems in je interieur gestyled

Jouw interieur krijgt...

We zijn begonnen met een interieurwinkel en interieuradvies. Nu focussen we ons op dit moment volledig op evenementen. Maar heel af en toe maken we een uitzondering voor interieurprojecten. Dus hou je van onze stijl? Of denk je dat wij de juiste match zijn voor jouw droominterieur (zakelijk/privé). Neem dan contact met ons op om de wensen te bespreken. Of bekijk onze andere diensten! 

Onze diensten

Voor jouw medewerkers, klanten eb.of relaties 

Voor de mooiste Bruifloten, Jubileums, babyborrels of babyshowers

Particuliere
feesten

Zakelijke
events

Voor de mooiste Bruifloten, Jubileums, babyborrels of babyshowers

Event &
Bedrijfsstyling