Seizoen&Stijl gaat verder als Event&Stijl 

Seizoen&Stijl staat al jaren bekend om haar interieurstyling. Maar de afgelopen jaren kwam hier steeds vaker de organisatie van mooie evenementen bij. Zo hebben we de afgelopen jaren al onwijs veel mooie evenementen mogen organiseren en stylen. Bedankt voor het vertrouwen en alle mooie feesten die we samen hebben gevierd. 

Negen jaar geleden mochten we onze eerste bruiloft stylen en organiseren. Daarna volgde ook mooie zakelijke events. Hierdoor is onze liefde voor evenementen alleen nog maar meer gegroeid en is Corine erachter gekomen dat hier haar passie ligt. Corine heeft de grootse dromen en creatiefste ideeën voor de gaafste evenementen. De naam Seizoen&Stijl paste niet meer bij deze dromen. We organiseren niet zomaar evenementen of mooie styling. Maar wij creëren unieke & stijlvolle events waarmee je verbinding maakt met je gasten. Daarom...

*tromgeroffel en vuurwerk op achtergrond*
 
Nemen we afscheid van de naam Seizoen&Stijl en gaan we verder als Event&Stijl

We kunnen dan ook niet wachten om het leven met jou te vieren. Want wij weten als geen ander dat evenementen impact maken. Ze vieren het leven, dragen bij aan merkbekendheid, belonen je werknemers of zetten klanten in het zonnetje. Maar het allerbelangrijkste: ze creëren een connectie tussen jou en de gast. Of dit nou je personeel, klanten of je vrienden zijn. Herinneringen die je samen maakt verbetert jullie relatie en verbindt. Wij creëren een beleving die voelt als een warme deken. Eentje waar je nooit meer onderuit wil kruipen. (Behalve als je wil dansen). Maar je begrijpt het gevoel… Ontspannen, ongedwongen en relaxed. Zodat er genoeg ruimte is om verbinding op te zoeken met de favoriete mensen om je heen en samen te genieten van de beleving! 

Dus zullen we samen je gasten verbluffen met een event die écht bijblijft omdat aankleding, beleving, sfeer en eten subliem samensmelt? 

PS: Goed om te weten dat onze liefde voor interieur niet is verdwenen. We zullen minder focussen op interieur maar voor de echte pareltjes maken we graag een uitzondering. Dus hou je van onze stijl? Of denk je dat wij de juiste match zijn voor jouw droominterieur (zakelijk/privé). Neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken.

Warm welkom!

De drie musthaves 

Mensen onthouden drie dingen van een evenement:

1. Food: hoe lekker ze hebben gegeten!
2. Warmte: hoe aangenaam ze het hebben gehad!
3. Beleving: verrast worden door geweldige ervaring!

Scoor je op deze drie punten dan geef jij een evenement om nooit te vergeten. Dus gaan we samen voor perfectie?
Samen met jou zorgen wij ervoor dat er weken na jouw evenement, er nog over gepraat wordt. Wij bedenken en regelen jouw event van A tot Z. Gebaseerd op jouw wensen natuurlijk. Geen detail wordt vergeten en uitvoerend nemen we alles uit handen. Zo kun jij ook gaan genieten van je eigen evenement! Wel zo fijn als je ook mee kan praten, toch?voor een succesvol event

Events die voelen als een warme deken! 


Evenementen komen in vele vormen. Voor ons is geen uitdaging te gek en wij verzorgen en versterken jouw evenementen graag.

Hou je van onze stijl?
Goed om te weten dat we ook heel af en toe een uitzondering maken voor interieurprojecten. 

Hoe kan je met ons werken? 

Voor jouw medewerkers, klanten eb.of relaties 

Zakelijke evenementen

Voor de mooiste bruiloften, Jubileums, babyborrels of babyshowers

Particuliere
feesten

Voor het stijlvolste Bedrijfsinterieur en eventstyling 

Event en bedrijfsstyling

Voor al jouw vragen en boekingen! 

Neem contact met ons op!

Een warm welkom! Ik ben Corine Roodbeen, belevingsmanager en eigenaar van Event&Styling. Ik zit vol ideeën. Samen met mijn team gaan wij geen uitdaging uit de weg en maken we van elk evenement een beleving. Wat is dan een beleving? Want dat zegt toch iedereen? Ik vind dat beleving moet voelen als een (stijlvolle) warme deken. Sfeervol en ontspannen. Mijn stijl is warm, sprankelend, oprecht en puur. Zodat jij de verbinding kan blijven aangaan met de mensen die jij het liefst om je heen hebt verzameld rondom jouw vuur! 

Read more

Een warm ontvangst namens Event&Stijl

About

Corine 

Dit wil jij toch ook? 

Laten we jouw droomevent gaan creëren! 

- Kees van Dijk, Bakertilly

CORINE HEEFT MEERDERE NIEUWJAAREVENTS VOOR BAKER TILLY NIJMEGEN FANTASTISCH GEORGANISEERD. OUT OF THE BOX DENKEN, GASTEN VERRASSEN EN MEER LEVEREN DAN JE VERWACHT IS HET HANDELSMERK VAN CORINE. ALTIJD EEN FEEST DUS! 

- Lisa van Asseldonk, Creatief consultant

"Corine heeft ons event tot in de puntjes verzorgd. Geen detail werd vergeten! Ze weet van mijn chaos ideeën een samenhangend geheel te maken."

- Monique Kroes, De IJsboektoek

"Van schoenmakerij tot hippe ijssalon in hartje Kesteren. Vol trots ontvang ik nog dagelijks bijzondere complimenten over de inrichting en kleurkeuze van mijn nieuwe horecazaak “De IJsboetiek”. Een zeer geslaagde metamorfose. Het complete vakkundige stijladvies van “Seizoen & Stijl” heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Corine is een inspirerende en enthousiaste vakvrouw! Echt een aanrader! "

Reviews:

Wat ze zeggen: